18 desember 2006

Juuhuuul

Hei,
Siste mandag på jobb før jul, hurra. Jeg merker at jeg er innstilt i feriemodus. Vi så film i samfunnsfagen i dag, og i geografien har jeg lagt opp til sjølvstendig elevarbeid... ehee.... Håper de har aller mest lyst til å gå på biblioteket. Jeg skal ikke stoppe dem.

Siste pendlehelg er tilbakelagt, og det er jeg glad for. Gårsdagens lille drama på Flesland fikk meg bare til å bli enda gladere fordi jeg fremover ikke skal ut å fly minst annenhver helg. Det ble et helsikes stress av to grunner. For det første var det problemer med billettet til PJ sin tante, som også var på besøk i Bergen i helgen, og som kjørte til Flesland sammen med oss. Det var skjedd noe feil med bookingen, og hun ble tvunget til å kjøpe ny billett, til tross for at hun sto med kvitteringen i hånda. Norwegians bakkeansatte hadde null kontroll med det som skjedde, og kunne ikke komme med noen god forklaring. Vi fikk henne hjem til slutt, med løfte om at PJ skulle ordne alt det praktiske med Norwegian i ettertid. Tanten trenger litt ekstra hjelp, da hun ikke er like kjapp som de fleste av oss, hun har rett og slett litt lite håndbagasje. Ikke stygt ment. Etter en time var det endelig klart for boarding til Stavanger. Vi ante fred og ingen fare da flyet trillet ut på rullebanen... hvor det ble stående i over en time, før det takset tilbake til utgangspunktet. Over høytaleranlegget fikk vi beskjed om at Sola var stengt på grunn av tåke. Norwegian skulle sette opp busser i stedet. Bussene skulle gå fra Flesland rett før midnatt. Med tanke på at det er en tur som tar fem timer var det særdeles lite fristende. Derfor fikk jeg heller booket om billetten min til morgenflyet mandag, og kom halsende rett til skolen i dag. Det pleier jeg for så vidt alltid å gjøre på mandager, men denne gangen var jeg ikke mentalt forberedt.

Meen helgen i Bergen var bra, asså. Bursdagsfeiring for Helle på fredag og teater på lørdag. vi så Bikubesesong, basert på boka til Frode Grytten. For å være preparert hadde jeg lest boken på forhånd, og må innrømme at jeg var noe skeptisk til hvordan den skulle kunne overføres til scenen. Det hadde de klart på en ufattelig bra måte. I går handlet vi alle Rødlandpresangene og spsite ribbe hos Hilde og Lars Tore. Ribbe er jo litt godt, det er nesten som om det blir bedre og bedre for hvert år som går.

Regn med at vi ses i løpet av uken! Skal vi gå på fredagsklubben? Jeg møtte Roar her en dag (gjett hvor!) og lovde å ta dere med.

Klem

1 kommentar:

Trylle sa...

Og jeg som hadde hapet a endelig bli voksen og ikke ga pa Fredagsklubben i ar... Men det var vel kanskje litt optimistisk ;o)