31 januar 2007

Heeeiii

Ja, da er jeg endelig inne på den nye utgaven på bloggen. har liksom ikke hatt tid til å få den nye versjonen og fderfor ikke skrevet noe i forbifarten.. Men now I'm back! So hello hello:)

Jeg jobber, trener sover og spiser. Det er livet mitt..kjempespehhennenhe.. Men ellers har vi kjøpt ny bil. En 2001 mod Saab 9-3...så da er pappa og fornøyd. Det var en kar som plutselig skulle begynne å jobbe i sør-afrika og måtte selge bilen umiddelbart. Heldigvis for oss:) Rasmus har solgt Forden og den tapte han omtrent 20 000 på da bilen var nesten opprustet og hull under.. Han var ikke hjemme da den ble solgt, så derfor bare ga jeg kjøperen sommerdekkene til gamle saaben.. Så da var vi på tur til Drammen på dekkbytte i helgen. Heldigvis.. Sånn går det når en setter kvinfolka til å selge bil.. Men nå er vi iallefall kjempefornøyd med den nye bilen. Håper bare den gamle holder noen år...for det er jo ikke akkurat gratis... Men bor en på Hedmarken så greier en seg ikke uten bil. For ex så måtte jeg ha reist ettermiddagen i forveien for å komme til jobb..

Snøen er endelig her og vi har fått oss noen fine skiturer. Er blitt mer fan av å gå tur med saft i sekken...sånn litt utpå dagen... I stedete for å stresse opp tidlig og komme seg i trekket. Tror jeg er blitt gammel og bedagelig.

Håper at vi sees om ikke så lenge. Jeg skal hjem i uke 9 og håper å treffe noen da:)

Stor klem Æni

2 kommentarer:

Trylle sa...

Willkommen!

mariahni sa...

Kjekt at du er tilbake.
Kommer dere begge to i uke 9?

Marianne