14 januar 2007

Hvor er alle *snufs*

Jeg tror alle mine bloggvenninner har forlatt meg... Eller kanskje dere rett og slett har et liv. Hm...

Casino Royale uploaded by Nick Slide
Har hatt en fortreffelig helg sa langt, stort sett tilbragt i senga og pa jobb. Men i gar kveld slo K og jeg til og gikk pa kino. Vi hadde egentlig tenkt a spise noe pa veien, men det var sa fullt overalt at vi endte opp med en panini pa Starbucks istedet (jeg supplementerte den med kinamat pa vei hjem) etter filmen.

Jeg var positivt overrasket over hvor godt jeg taklet Daniel Craig i underbukser; jeg synes rett og slett ikke han er noe saerlig tiltrekkende. Han har utstaende orer, f.eks. Uansett. Det festlige som skjedde pa kinoen i dag var muligens ganske typisk meg.

Vi kom inn sann rett for reklamen begynte. Siden det var lordag og det stort sett ikke er noe saerlig a gjore her i Reading utenom a ga pa fylla eller kino, sa var det nesten helt fullt allerede.

Som dere antakelig vet far man ikke plassbilletter her, og de eneste setene ledige var helt foran til venstre. Jeg *hater* a sitte foran pa kino. Til min glede oppdaget jeg to andre ledige seter midt i salen, pa hver sin side av to eldre par som tydeligvis var pa kino sammen.

Jeg gikk bort og spurte et ungt par som satt pa enden av raden (ledig sete no.1 var ved siden av dem) om det var opptatt. Jenta lente seg inn til meg og hvisket, "no, but those people are refusing to move over." Sa jeg spurte hoflig den eldre herren som satt naermest om de kunne tenke seg a flytte seg sa vi kunne sitte sammen. Han smilte ikke, unnskyldte ikke: "NO!" sa han ganske hoyt og snudde seg mot lerretet for a ignorere meg.

Det var jo bare en ting a gjore. K og jeg satte oss pa hver sin side av dem (jeg fikk popcornet, heldigen). Kona til den eldre mannen ble sa flau at hun spurte ham om de ikke kunne flytte seg, men han stod pa sitt. Da filmen begynte var det absolutt helt fullt i salen, sa han hadde altsa tenkt at han skulle fa to seter for prisen av ett? Ikke vet jeg. Gamlinger, burde komme seg ut mer.

Kyrill fortalte etter filmen at de som satt pa andre siden av ham hadde sagt at vi var det fjerde paret som hadde bedt dem om a flytte seg. Arseholes!!! Noen folk burde ikke fa lov a ga pa kino. Jeg bredde meg ut under hele filmen og lente meg over armlenet med vilje. Enormt tilfredsstillene.

Og Bond? Han var ikke sa ille han heller.

Haper alt er vel med dere!

Kram

2 kommentarer:

mariahni sa...

Lissi, jeg lastet ned en trial edition av Anapod, som har fungert helt strålende frem til nå. Full edition koster ca 20 dollar, og jeg lurer litt på om jeg skal investere i den når trialperioden går ut. (Den har vart lenge for mitt vedkommende)

Trylle sa...

Jeg tror den trialgreia er over; sa pa diverse websites at de gjorde en i begynnelsen som na er utlopt. Med den 'nye' trialversionen kan man ikke flytte mer enn fem sanger fra en location til en annen pa en gang... Litt irriterende... Kanskje jeg faktisk far investere jeg ogsa... Si fra nar du har testet varene!