07 februar 2007

En onsdagshilsen...

...og joda jeg er på treningssenteret.. Kunden minkom ikke og det var jo like greit, for da kan jeg jo blokke litt:) Er egentlig utrooolig lei av denne ekstrajobben.. Får vel holde ut til sommeren, men det er min deadline. Det begrenser seg vel egentlig litt hvor lenge det er spennende å lage treningsprogram. Jaja..stå på til meg.

Håper veldig at vi greier å koordinere en skitur! Det er jo nesten en tradisjon at vi drar på hyttetur sammen. Jeg er iallefall klar. Har fått fri fredagen før palmehelgen, men må jobbe man-ons. Har vel egentlig snakket med begge dere hver for dere, men ikke kommet frem til noe endelig. Vi får låne hytta på the Finnish Forest iaffal. Ellers tenker jeg at jeg vil hjem i påsken uansett...men en tur til Hidra. Har nemlig en kirke og et lokale å booke...:) Hihi..

Skal til Røros i helgen og det er meldt 35 minusgrader.. Huttetu sier jeg bare. Tenkte vi skulle på ski, men det kan hende det blir rødvinstoddy i stedet. Det blir ingen pause med Solo og appelsin iallefall! Blir kekt uansett. Pakker ull og dun!

Ha en fortreffelig resten av uke.

Klem og hils mannan

1 kommentar:

Trylle sa...

Hekkan! -35! Her er det et par plussgrader og jeg holdt pa a fryse ihjel da jeg gikk i bilen i dag; matte ta pa meg hansker mens jeg kjorte, for fingrene ble helt stive (ikke spesielt trafikksikkert; anbefales *ikke*!).

Jeg haper det blir Finnskog; K kan godt tenke seg a svippe over grensa til Sverige just for the sake of it, han har nemlig aldri vaert der!