15 november 2006

Ehmjaahaa..

..den satt så ei kula.. Rektigt! Sånn blir det når jeg tenker på dere:) Veldig kjekt å lese litt på bloggen. Jeg innser at jeg gjør det altfor lite! Skal prøve å skjerpe meg...igjen! men nå er jeg jo selvsagt på kvelsjobben og da er det jo litt rom for en bloggings.

Gleder meg enooormt mye til jeg skal til Låndån eller rædding...tenker litt på reddik når jeg hører det bynavnet.. kunnegodt vært det engelske navnet på reddik...bare ikke.. Uansett så jeg et litt fhestlig billete av meg i lampelyset.. Jeg innser at det faktisk er noen kilo siden. Aaaarg. Jeg har liksom alltid vært den samme...men nån er jeg jammen enda litt mer.. Får vel begynne å trene litt ordentlig igjen. Har liksom ikke helt kommet igang etter vi pusset opp og jeg hadde et treningsopphold på 6 uker. Jeg starter og starter. Det er jo ikke lenge til jeg kommer øve dammen og vi har anskaffet nye pass. Så nå kan vi komme på svippturer de neste ti årene uten å tenke på det då:)

Ellers er det med det samme her. Det snør, blir mildt, blir is, flere lårhalsbrudd og hofteproteser..og jobben går sin gang.

Gleder meg utrolig mye til jul. Har funnet ut at det er 5,5 uke til julaften. Jøjemeg sier jeg bare. Det går sinnsykt fort og vi må være mye sammen og det blir så kjekt. Ja..:)

Temker masse på dere godjentene mine.

Stor klemelem (ehm?!?)

2 kommentarer:

Trylle sa...

Huff, ja. Jeg har vel heller ikke vaert sa aktiv... Men det er sa travelt pa jobb! Jeg har ikke engang vokset leggene eller barbert meg under armene (!!) pa sikkert tre-fire uker. Men jeg gleder meg enorrrmt til du kommer!

mariahni sa...

God morgen,
Jeg er helt enig i at vi bør bli flinkere til å blogge. Et innlegg i uka er jo ikke uoverkommelig, selv for travle quinder som oss.

Ha en trivelig langhelg i Reading... og husk at MariAhni alltid blir glad for postkort.

Klem