28 november 2006

I godt humor!

Noe jeg ikke har vaert pa en ganske god stund. Det er *ikke* festlig a vaere syk og jobbe nattskift samtidig... Folte ikke at jeg kunne ta fri heller; det er ikke vits nar man ma pa nattskift igjen dagen etter.

Meeen, i dag har tidevannet tydeligvis snudd. Til tross for mangel pa dognrytme har jeg
  1. Kjopt julepresang til Helle & Kristin H (i buttikk, ikke pa verdsveva, faktisk!)
  2. Ordnet opp i kameratull; hadde kjopt kamera til M&F til jul, men sa vant de plutselig et... Men na har de bestemt seg for a gi det til Tone istedet. Hurra!
  3. Fatt brillene mine fra Boots, som har vaert helt ubrukelige. Oppe hele natten m/kontaktlinser = ehneeeeiiiii
  4. Fatt min forste nye jobb!


Ja, jintuten, jeg har offisielt tatt forste steg til a forlate moderskipet (beeb). Foler selvsagt at det er noe symbolsk ved at jeg har gjort det samme dag som sjefen her (for en tog; tog er et bra ord som jeg hadde helt glemt ut). Har fatt jobb en dag i uka som tutor for en jente med autisme. Det hores veldig spennende ut, na ma jeg bare hape at jeg kan fa en fleksibel jobb for a fylle opp de andre 80 prosentene... Huff. Det er jo en stor sjanse a ta, men samtidig, den som intet vager... Jeg begynner i slutten av januar og kan antakelig se frem til 2 mnd med 6-dagers uker, men haper a vaere tilstrekkelig oppladet etter jul til at det kan ga bra.

Ellers; kun 6t 15 min igjen av skiftet. Og ett til etter det, og sa fri helt til sondag. Oh yes. Things are looking up.

Chlemmm

2 kommentarer:

mariahni sa...

du er tøff! det er en stor sjanse å ta, på en annen side, hvis ikke nå, når da?

Trylle sa...

Akkurat. Best a gjore det for jeg blir gammel og feit.