19 mars 2007

God mandag!

Ja, likewise, jeg har jo heller ikke vaert sa aktiv her inne... Har vaert pa jobb i dag siden 0630, men for en gangs skyld sov jeg som en stein siden 2245 i gar kveld, sa er overraskende opplagt (selv om jeg aner at jeg kan slippe opp for energi ca. 1200 i dag..).

Stakkars Pidle, han blir nok vant til det harde arbeidsliv med tid og stunder. Det er alltid enorrrmt pes a begynne i ny jobb; jeg er alltid nodt til a sove litt pa sofaen hver ettermiddag iallfall de forste to mnd. For ikke a snakke om a vaere omringet av ungdommer hele dagen. Anstrengende. Mary; du ma hilsa sa mye. Og na er det jo snart paascheferie!

Jobbintervjuet mitt forrige uke gikk ganske bra.. De har faktisk bedt om referanser fra referansene mine. Jeg tor jo ikke a hape at jeg far den, men krysser fingrene bak ryggen allikevel. Er uansett fornoyd med a ha kommet sa langt. Og om det skulle ga galt har jeg jo en stralende karriere i helsevesenet foran meg.

En ganske uspennende helg; bestisen til K var her pa fredag sammen med kona, de har en baby som de totalt pakker inn i bomull (da de kom matte jeg sla av lyset i gangen sa han ikke skulle vakne pa vei inn; selvsagt vaknet han uansett) men jeg har til na greid a ikke si noe.

Pa lordag spilte jeg mye PS2 (har begynt a fa litt vondt i armen; bekymringsverdig...) og sa gikk vi pa kino og sa The Illusionist om kvelden; den var faktisk helt OK. Hadde en besokende kollega fra Kenya pa middag etterpa, som var ganske underholdende.

Jobbet i gar; det var morsdag her og K var hos familien i Swindon. Kom hjem, spiste litt frokostblanding og la meg. Det er et spennende liv... Jeg gleder meg til a vaere ferdig her og faktisk *ha* et liv igjen, iallfall med fri mer enn en dag i uka. Er heldigvis trening med autisten min pa onsdag; forrige uke hylte hun i sikkert 15 min rett for dagen var slutt og jeg kastet henne nesten ut vinduet. Jeg trenger FERIE!!

Men ellers alt vel. Me talast snart!

Kram

1 kommentar:

mariahni sa...

Hello,
ferie ja, nå er det ikke så lenge til. Det blir kjekt å se dykk- regn med lammemiddag, påskeegg og Cranium i skolegata. Og kanskje Settlers?

Du må fortelle om den jobben- det har gått meg hus forbi. Anne Hilde nevnte at du skulle på intervju, men husket ikke helt hvordan jobb det gjaldt.

Klem