14 mars 2006

Hurra, ski!

Hvis noen kan hente de omtalte skiene i Stavanger sa hadde jo det vaert fantastisk... Skal dog uheldigvis ikke den veien selv for paasche sa jeg setter min lit til dere andre...

Man kan jo ikke la darlig vaer forhindre hoye haeler! Selv har jeg vaklet rundt pa hoyhelte stovletter hele helgen, det er losningen. Men jeg innrommer at dette kanskje ikke funker sa godt pa glatt fore, med mindre man vil belage seg pa behandling hos Anne Hilde i ettertid.

Jeg har i dag (igjen...) ansvaret for dagens oppsummering fra Irak, hvor lite har hendt utenom at de stadig oppdager flere lik i minibusser rundt om i hovedstaden. Lystelig. Men ikke travelt. Han som trener meg er syk (forkjolet og fikk en pinne i oyet i helgen) sa jeg sitter her og slapper av helt med meg selv.

Har brukt dagen til a unnagjore onlinetreningen om midtostenkonflikten, sa na vet jeg f.eks at det er 400,000 palestinere i de okkuperte omradene -men det er inkludert ost-Jerusalem og bare et anslag. Arrgh. Det er veldig forvirrende. Marianne, hvis du vil ha faktafilene om midosten (samme som de om EU) sa si ifra...

Hadde en fin lang helg (bevisst saerskriving) m/K og venner; var nesten i St Paulskatedralen, men da det kostet £9 hadde Nikki ikke penger til a ga inn, sa det ble kaffe og Tate Modern i stedet for. Er ellers pa episode 15 i serie 2 av Buffy, og K har laget middag til meg hele helgen siden han na har kjokken. Hvem sier at man ikke far noe utav livet nar man har kjaereste.

Bare 1/2 time igjen til deadline og jeg har ingenting i dokumentet mitt! Arrgh. Men det er faktisk ikke noe a sette inn. Haper dere alle har det greit.

3 kommentarer:

Trylle sa...

PS! Jeg ma skrive pakkeliste til min kjaere; er det noe annet jeg ma huske pa utenom ullstilongs og superundertoy, overtrekksjakke / bukse, ullgensere, hansker, lue, skjerf og kanskje noen skjorter (utenom det vanlige; jeg regner med at han husker tannkost helt av seg selv). Sitteunderlag?

mariahni sa...

En tynn genser, gjerne i ull. Det kan bli varmt i skisporet. Sitteunderlag er heller ingen dårlig ide.

Jeg har forresten klart å bli kvitt jobb og skole fredag den 7. (je je je), så vi kommer med tidlig tog (det er fremme 1330). Håper dere også kan komme tidlig, så vi kan få litt ut av dagen.

Send gjerne faktafiler:-)

Klem

Trylle sa...

Hurrah! En hel dag til pa ski! Sitteunderlag ja. Det er jo en kjekk ting. Kanskje jeg burde ta med yogamatten min (plass til fire).